Unnie Doll ? Reka diri sendiri ?

07:57



Assalamualaikum, Hi!
Tau tak sekarang trending la jugak pasal Unnie doll / Oppa doll?
Haa kalau siapa yang tak tahu tu, Unnie Doll ni sebenarnya app untuk create your own
doll! Korang boleh design ikut your own preference! Best sebab boleh pilih rambut camne, baju apa, senyuman camne, hehehe. Ni app dia,  kalau nak buat doll untuk perempuan install Unnie Doll. Kalau nak buat doll untuk lelaki install Oppa Doll.


Sya ada cerita, since benda ni quite trending dekat Twitter haritu Sya try la

 tweet "siapa nak rt" (nak try jadi tweetpemes kekeke)

pastu Sya buatkan lah doll tu untuk siapa yang rt tu...mula-mula dalam 15 orang je rt...pastu sampailah 94rt!!!

Rasa femes jap hahaha. Serious tak pernah rasa ada orang rt banyak tu..macam achievement tapi tulah sekejap je rasa camtu...memang taklah Sya nak buat sampai 94 orang..takde kerja ke...haha...So Sya sambung tweet, Sya buatkan siapa yang reply nak je. pastu last-last Sya delete tweet tu semua.sebab entah, uncomfortable? the end. Yang peliknya kan rt sampai 94 tapi followers still 19! Lol.

Here are some of my artworks!
Nilah yang Sya buat untuk siapa yang nak tu. Jangan ambil eh! ni orang lain punyaa :P














Dah macam album dah.
Selalunya orang buat pastu letak jadi profile pic! What do you guys think? haha
Now go install, and create your own doll!
Dont worry, its free.

Till next time,
Syasya♡

You Might Also Like

30 comments

  1. laju je terus uninstall. comel gilos dorg ni. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh uninstall ke install ni sis? hahaa... kann comel!!

      Delete
  2. Ohhh ini yg viral kt fb...igt dia buat doodle sendiri haha..apps rupanya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh viral sampai kat facebook rupanyaaa, taklah kita pilih2 je sebenarnya hahha

      Delete
  3. Followed u ..follow me ya kalau sudi 🤗

    ReplyDelete
  4. Banyak juga nampak kat facebook orang viralkan pasal doodle nie . Lepas nie nak install la . Thanks perkongisan (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tahu pula viral kat facebook jugak...jarang bukak fb haha..sama-sama :D

      Delete
  5. comelnya!! done follow sini hehe
    mellyacrayola.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. aaaa kak Mellya followww, *fangirl* :D
      thank uuu

      Delete
  6. Wahhh cuteeee ! thanks shared. Kita tercarik2 juga macam mana lah dorg sume tu edit. Boleh lah try nanti.

    ReplyDelete
  7. my brother also once recommend this to me. Hehe~ Btw, it's cute. :)

    ReplyDelete
  8. Comelnyaaaaaa! Terus rasa macam nak install app ni :D

    ReplyDelete
  9. ohhhh itu ke caranya nak jadi femes kat Twitter. hahahaha btw nak install tapi memory phone nak penuh :'( ((nangis jap))

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah tak taula, i saw ramai yg buat camtu so sya pun try gak haha tak sangka ada rt jugak lol. alaaaa :')

      Delete
  10. cantik2nya. tak sempat lagi nak belek dengan unnie doll trend skrg ni. hehe. busy amattt dengan kerjaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. ouh... semoga semuanya berjalan dengan lancar :) jangan lupa rehat jugak ye sis <3

      Delete
  11. comel la.. tq share info mcm nie..

    ReplyDelete
  12. hahaha patutlah..seems interesting app..jgn saya plak kemaruk nak guna lol

    ReplyDelete
  13. hi.. content blog menarik.. lets blogwalking and click iklan..done follow u.. follow me back.. http://acuyuhan.blogspot.com/ thanks

    ReplyDelete
  14. comel2 nya semua.. hahha nice

    ReplyDelete