studying

02:25





Assalamualaikum , hi hellooooo 
ExAM is jUst around the corner! its next weeek!! (Mathsiskillingme#*%$)  i just start  studying today HAHA, im typing this at the same time, reading my Kh book lol. huhuuuuu I hope i can make it to top 3 again and getting 80+  for Maths and good grades Amin. My midterm exam supposed be next month but the teachers cepatkan because of pt3 exam haih. 

So PBAKL dah habis :(( i didnt get the chance to go this year :( but my sister did! so i just ordered her books , I bought 4 new ain maisarah novels (im so happy) big fan ni. 
which are ;

1.Aku Mahu Jadi Travelistar
2.Aku Mahu Seoulsister
3.Tragedi Rombongan Berdarah
4. Omg A+

Dont judge me, even akak yang dah 20+ pun still baca novel Ain Maisarah tau! Spend Rm55 just for these books. My own money. Will read it all after exam! bye , got to go..wish me luck ♡
(ps;If Ain Maisarah is reading this, i love u)

You Might Also Like

12 comments

  1. Goodluck and all the best! Haha chill. Ada je makcik saudara akak yang baca novel Ain Maisarah. Siap ketawa guling2 lagi lol Novel dia memang terhibur. Since sekolah rendah sampailah sekarang dah form 5 still baca novel Ain Maisarah. Adik ada baca novel Dear Yayah / Melah Melia ? Haa novel tu pun one of my fav novels tauu B)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you akak!uish makcik saudara pun baca 😂.Best kann buku ain maisarah!! Sya baca buku ain maisarah mostly yg ada The Wannababes je hehe dengan siri Aku Mahu. oh sya tau buku Dear Yayah tapi tak baca , sya belikan buku tu untuk kawan je hahah. Melah Melia? Tak tauu pula.

      Delete
  2. Replies
    1. Thank you! Day 1 done!, 4 more days to go hehe

      Delete
  3. suka ain maisarah juga..
    my video of her > https://www.youtube.com/watch?v=VPLHIemMcm4
    and I watch anime as well haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. omg jelesnyaa ain maisarah siap buat video lagi utk kak Nurina! sya pernah jumpa tapi tak pernah bergambar lagi huhu..Anime memang best!

      Delete

Follow by Email