Jom Beli Novel Ain Maisarah!

00:39



Assalamualaikum, hi semua!
Tahun ni, Sya cuba benda baru yang Sya tak pernah buat iaitu Jadi Dropship agent! Hahaha bukan untuk produk ye! tapi buku! Sya pun macam betulke apa yang Sya buat ni,
Umur tahun ni baru 16 haha, sebenarnya Sya minat sangat dengan buku-buku Ain Maisarah sebab sumpah best sangat-sangat, tak tipu!

Kebetulan syarikat Blink Book mencari agent untuk dropship remaja jadi Sya pun sertai la dengan kebenaran mak ayah. Bolehla Sya buat duit sikit-sikit sambil belajar, Inshaallah, mencari rezeki yang halal. eh. haha, doakan ya hehe..

Jadi sekarang ni Sya tengah promote la buku-buku Ain Maisarah dekat kawan-kawan dan social media, tapi belum ada customer lagi, jadi Sya pun nak memperkenalkan dekat korang semua novel-novel Ain Maisarah ni sebenarnya tertumpu kepada remaja tapi boleh je semua orang baca sebab banyak pengajaran dan menarik !

Ni lah antaranya, novel-novel syarikat Blink Book dan karya Ain Maisarah!















Tengoklah cover pun dah meletop kan? belum isi lagi! (mestilah lagi menarik)
Novel-novel ni semua RM10 sahaja sebuah, novel tak tebal tak terlalu nipis! kalau yang pakej tu adalah satu set

Memang penuh dengan manfaat, dan pengajaran!

Sya adalah antara pembaca dan pengumpul tegar novel-novel Ain Maisarah ni hehe,
Dalam koleksi sendiri ada dalam 50 lebih novel sebab memang best dan suka sangat.

Ni baru cover, Kalau anda semua nak tahu novel-novel ni tentang apa, sipnosis novel, bolehla jenguk IG/Instagram Sya iaitu di @Bookslvs atau tekan je link ni  Instagram Bookslvs

Bolehla jenguk-jenguk dan lihat ya, kalau berminat apa lagi boleh terus order dengan Sya melalui Whatsapp!



Bukan ni sahaja, banyak lagi novel-novel yang menarik boleh tengok di Instagram @bookslvs okay.

Kalau nak beli boleh Whatsapp no ni ya  0164597001-Bookslvs

Kalau ada ibu-ibu yang membaca post ni, bolehla beli untuk anak-anak anda yang remaja hehehe, tidak rugi ♡

Semoga Sya dimurahkan rezeki, Amin

Alright, have a wonderful weekend everyone!♡

ps; review jujur

Sincerely, 
Syasya



You Might Also Like

30 comments

  1. Bagusnya Sya, masa sekolah dah pandai cari duit sendiri. Semoga berjaya tapi jangan abaikan pelajaran pula. Apa-apa pun pelajaran masih menjadi keutamaan dan yang penting dapatkan restu ibu bapa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes, pelajaran tetap diutamakan duluu yang pasti :) terima kasih atas nasihat <3

      Delete
  2. Semoga murah rezeki Sya :) Bagus jd dropship ni :)

    ReplyDelete
  3. menarik ni. boleh buat novel collection pulak

    ReplyDelete
  4. Semoga dimudahkan urusan awk. Kita dulu time zaman sekolah memang minat gila buku ain maisarah. sangat best. ni dah besar ada beli jgk tapi bacanya entah bila :p suka kumpul sebab cover book nya cute sgt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih :) hahaha sya minat sejak sekolah rendah! yes besst jee buku2 ain maisarah ni :D tula cover2 sekrang makin cute sgt

      Delete
  5. wah bestnya...saya pun peminat novel
    http://nafiqah823.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Oh noo!! I luv novel so much..rambang mata jadinya, taktaw nk pilih yg mana satu... Huhu~ keep up a good work and good luck, sweety...❤

    ReplyDelete
  7. Aminn.. semoga jualan berjalan lancar yer..

    ReplyDelete
  8. Salam Syasya. Singgah sini dan follow. Saya pun join dropship. Suka sangat and enjoy bila dpt buat duit sendiri. All the best for dropship ni. Buku pun buku yang bagus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu! dapat buat duit sendiri and belajar simpan :D terima kasih!

      Delete
  9. good luck dear! :D moga murah rezeki!

    ReplyDelete

Follow by Email