Giveaway : Travel Totebag by Ana Suhana

01:13




Assalamualaikum hi♡
So... ni first-time Sya masuk Giveaway dekat blog yang kena buat entry! My first time yay! To be honest sya tak reti nak buat entri kena backlink gambar semua and malas that's why tak pernah nak masuk haha but giveaway kak Ana Suhana ni buat Sya tertarik je dengan hadiah dia hehe. Sya decides nak try masuk. Harap Sya bertuah la Amin.  Jom join giveaway ni! click the banner to join! :) 
Goodluck siapa yang join♡

*Backlink berjaya ok dah reti  #Bangga

You Might Also Like

36 comments

  1. hi sya... blog skin sama la... yey. btw nak tau macam mana sya tukar gambar about me tuh... dah lama try test cuba tak jadi2 jugak. help meh

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh gambar about me tu senang je :) pergi dekat layout > edit about me > pastu tekan edit HTML > nanti nampak dia tulis " Photo Profile " dekat bawah ayat tu dia ada tulis SRC= > sambung dari = dengan url gambar yang nak jadikan profile > save.

      kalau nak dapatkan url gambar, right click gambar tu pastu tekan "copy image location"

      Harap dapat membantu :) please tell me if it work!

      Delete
    2. benda tu lah kita buat... tapi tak jadi jugak. sob. dont know whats wrong

      Delete
    3. eh, tetiba dah boleh. hahahah mengada betol blog ni. Thnx ya sya! xoxo

      Delete
  2. singgah dari GA yang sama & follow sini. Goodluck syasya :D

    ReplyDelete
  3. Terima kasih join dan support GA di anasuhana.com. Good luck and all the best. Semoga ada rezeki kita semua InsyaAllah.

    Senarai peserta di sini ye:
    www.anasuhana.com/2018/02/senarai-peserta-giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
  4. Good luck ❤
    http://mellyacrayola.blogspot.my/

    ReplyDelete
  5. good luck ya..singgah dr GA yg sama

    ReplyDelete

  6. Semoga berjaya .
    http://sharimahyahya.blogspot.my

    ReplyDelete
  7. Ayu singgah dari GA yang sama. Good Luck!

    ReplyDelete
  8. Hai, singgah dari segmen yang sama..good luck tau :D

    missbunnydiaries.blogspot.my

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan dari saya...good luck :)

    https://aztieyshana.blogspot.my/2018/02/giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat berkenalan! goodluck jugaK :D

      Delete
  10. Sebenarnya banyak GA yg Tqa nak cuba nasib tapi tak reti bab2 backlink ni semua so terus lupakan. Anyway good luck to you for this giveaway :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank u! Tapi take rezeki la haha Tak menang..sya pun sebelum Ni Tak reti but now dah reti..actually senang je! Nak sya ajar?

      Delete
  11. Goodluck syasya !!

    singgah sini >> http://aenoyou.blogspot.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh dah habis dah pun..kalah.. hahah

      Delete

Follow by Email