Selamat Hari Raya

09:47




Hello,Assalamualaikum!♡
Selamat hari raya, Maaf Zahir dan Batin from me! I'm writing this on hari raya Ke - 5 hehe baru terasa nak bukak blog. So how was your raya? First day of raya? Tema baju raya Sya tahun Ni warna pink hijau! How about you? And Sya #teamrayajohor #BatuPahat hehehe. Alhamdullilah, I still receive duit raya! Tapi Sya tak pergi beraya pon hahahah satu rumah je tu pun rumah kawan ayah Sya.


Ni nak cerita lagi,seriously  I'm the luckiest person ever, semua orang mesti nak orang terlebih letak duit raya kan? Siapa tak nak? That is exactly what happend to me. Masa nak balik lepas raya rumah kawan ayah Sya, kawan ayah tu bagi rm10 sorang, fuhh banyak en! And then isteri dia bagi Sya Rm5 but guess what, Sya dalam kereta baru perasan, ada dua sampul raya melekat HAHAHA. I was like wowowo. So, basically Sya dapat rm20 Dari the only  rumah  yang Sya pergi beraya! Orang lain dapat Rm15 je. Sya? Again, im so lucky .Nak nangis. Raya ketiga Sya balik kampung dekat Pahang. Raya sana pulak. #Temerloh. Sya ada rumah dekat Temerloh jugak so Sya stay sana right now. #teamrayapahang


UPDATE
Hello back at my actual home,in Selangor. Harini Ahad, esok sekolah huhu and it is my birthday month! July ♡ Save the date , 8th July♡ hehe. So tujelah kot.This year punya raya best for me sebab dapat lagi banyak duit raya daripada last year hehehe. okla bye♡



You Might Also Like

10 comments

  1. Wahh selamat bersekolah. Harap mood belajar on la ye? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you! tapi mood raya still on lagi macam mana ni huhuhu :P

      Delete
  2. Replies
    1. wah,Idola comment!😆Selamat hari raya jugak Kak Rasya!

      Delete
  3. Selamat hari raya babe ❤

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya kak Farozze! Lovee your name 😍

      Delete

Follow by Email