Pesta Buku

17:11




Assalamualaikum,hello
Hahah this entry is from my drafts ( i wrote this last year!) hope u enjoy hahahhha

Semalam,Sya pergi Pesta buku antarabangsa MAEPS. best gila. Sya beli  8 storybooks. hehe
Nak cerita ni, masa kat sana.. Sya pergi la cari buku cerita lagi yang best pastu pergila dekat satu booth ni.dengan kakak lah.Memang dah jumpa dah buku nak beli kat situ.Harga dia RM20.and then tengok kat rak? ada buku yang Sya pegang tu but sale "BUY 3 FOR RM30" so Sya suruh la kakak Sya cari lagi 2 buku dekat rak tu sebab 3 50 kan. Kakak Sya dia cakap tak ada  buku yang dia minat tau. dia amik 1 je la suruh Sya cari lagi satu yang Sya nak.Sya suggest 1 buku ni dekat dia .

"Angah! buku ni macam best je"  tak jerit tapi cakap kuat. Kakak Sya tak duduk jauh sikit dari rak tu.

Angah tak berminat.lol

Angah datang dekat sebelah Sya kitaorang belek muka sama2.pastu Sya tunjuk lagi sekali buku yg Sya suggest tu.Sebelah Sya je buku tu hehe. And my sister look at me in a weird way.Dia diam je.
Pastu Sya toleh kanan oh.

"Aku duduk sebelah penulis dia lah" HAHAH
Tapi penulis tu memang busy tanda tangan buku.Ramai gaklah yang minta autograf penulis tu.
Macam mana la Sya tak perasan.Khusyuk sangat kot lol.




You Might Also Like

0 comments

Follow by Email